Video

Video er et unikt redskab til at fortælle historier og markedsfører dig og din forretning. 

Jeg har stor erfaring i at skabe video af forskellig art. Hvad end det er til annoncer eller til fremvisning i butikken. 

Har du en god idé? Lad os sammen lave noget sjovt! 

Ting jeg har lavet...

Scandinavian Sauna

Scandinavian Sauna havde brug for en video, der fremviste et specifikt projekt, som de var ekstra stolte af. Videoen skulle matche med deres flotte og stilrene produkt, og der blev derfor stillet store krav til det færdige udtryk. 

I samarbejde med kunden fik vi lavet en video, der fremviser deres unikke sauna på en flot måde.

Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune byggede en ny badebro ud for Marielyst og havde i den forbindelse brug for en præsentationsvideo de kunne bruge som pressemateriale. 

Det blev en kort dronevideo, med en masse forskellige skud af badebroen med masser af liv.

Møns Padel Center

I forbindelse med et foto-shoot blev vi enige om at producerer en kort video, der kunne bruges på baggrunden af deres hjemmeside. Formålet var at skabe liv på hjemmesiden og gøre det ‘attraktivt’ at booke tider. 

Werner Boliger

Werner Boliger ønskede en video til deres hjemmeside, som kunne skabe liv og fortælle den historie og de værdier, som Werner Bliver står for. Vi optog nogle forskellige scener, der fortæller om samarbejdet med en ejendomsmægler og klippede det sammen til en kort præsentationsvideo. 

STARK Shop Femern

STARK opførte en butik ved Femern-byggeriet, og i den forbindelse ønskede de en video, der viste opbygningen af selve butikken. Jeg var forbi af flere omgang og optage de forskellige processer, og klippede det til sidst sammen til en samlet video der viser byggeriet fra start til slut. 

Algemesteren

Algemesteren ønskede en præsentationsvideo de kunne bruge på deres hjemmeside og sociale medier. Vi kom frem til et koncept, hvor Andreas kort fortæller om de forskellige processer, for at skabe troværdighed og gennemsigtighed. Det blev til en kort og præcis video, der giver de informationer der er brug for. 

Skal vi samarbejde?

Min passion er at hjælpe dig. Jeg står klar med masser af gode idéer og input, til lige netop dit projekt. 

Skriv bare, jeg er sikker på at jeg kan hjælpe.

Fotograf Jonas Bonde

Slotsbryggen 14A,
4800 Nykøbing Falster