Event-billeder

Eventbilleder

Eventbilleder dækker over mange ting, men er kort sagt billeder fra et arrangement. Det kan være en fodboldkamp, reception, åbent hus, motionsløb, fest eller noget helt andet. Fælles er, at der ofte er glade mennesker til et event, og dem vil man gerne have billeder af.

– Billeder til arkiv
– Billeder til markedsføring af lignende event
– Billeder til historiefortælling efterfølgende

Jeg vil se billeder!

De gode relationer

Ved events kommer der ofte gæster, og her er der en god og naturlig mulighed for at fange de relationer, som din virksomhed har eller får til kunderne. Er det f.eks. åbent hus hos en bilforhandler, er der med garanti mange samtaler og fremvisninger. Det giver billeder, der fortæller og viser den virkelige situation.

– Billederne viser relationerne
– Oprigtige situationer skaber troværdighed
– Seeren kan sætte sig i personernes sted

Jeg vil høre mere!
Fotograf Erhverv Lolland Falster Jonas Bonde portræt
Fotograf Jonas Bonde kunder reference
Fotograf Jonas Bonde kunder reference
Fotograf Jonas Bonde kunder reference
Fotograf Jonas Bonde kunder reference

Skal du bruge billeder fra et event?

Lad os tage en snak om, hvordan du kan få billeder fra dit event, der efterfølgende kan bruge i mange sammenhænge. Det er helt gratis og uforpligtende!

  Jeg vil så gerne vide hvad du hedder

  Jeg laver lige lidt research

  Ex. Torsdag kl. 10-12

  Jeg ringer til dig på telefon

  Fotograf Erhverv Lolland Falster Jonas Bonde event eventfotografering

  Spørgsmål?

  Hvorfor eventbilleder?

  Eventbilleder er billeder fra arrangementer eller lignende. Måske er du en sportsklub, der vil have billeder af kampene, en forening der vil have billeder fra arrangementer, eller også er du en virksomhed, der afholder en reception? Alle arrangementer er gode anledninger til at få billeder, der viser hvem i er, og det kan derfor være en god idé at få taget nogle gode billeder fra sådanne arrangementer.

  Hvordan foregår det?

  Når jeg tager eventbilleder, er det efter princippet med ‘fluen på væggen’. Jeg forsøger at fange stemningerne som de er, uden at det bliver opstillet. Der er massere af reaktioner, følelser, stemninger og meget andet når man afholder et event, og der er massere af muligheder for fantastiske billeder.

  Hvor mange billeder får vi?

  Det er meget forskelligt, fra event til event, men som tommelfingerregel er det en 25-30 billeder pr. time jeg fotograferer. Nogle events tager jeg måske kun 15 billeder pr. time, og andre er det 60 billeder pr. time.

  ER DU KLAR PÅ AT VÆKSTE?

  Jeg sender lige en mail!

  Hvordan kan du bruge billeder?

  Jeg vil rigtigt gerne give dig mine idéer og input til, hvordan du kan optimere din markedsføring med billeder. Det er helt gratis og uforpligtende.
  Udfyld formularen, så kontakter jeg dig og deler min viden! 

   Jeg vil så gerne vide hvad du hedder

   Jeg laver lige lidt research

   Ex. Torsdag kl. 10-12

   Jeg ringer til dig på telefon

   Gratis sparring