Om mig

Jeg vil fortælle historier!

Hvad enten du ser med på vegne af en virksomhed eller som privatperson, så kan jeg med garanti hjælpe. Mit speciale er at fortælle unikke historier, igennem billeder. Hvad enten det er din virksomhed profil, dit private bryllup, eller bare ungerne der skal foreviges, så gemmer der sig unikke fortællinger og historier under overfladen.

Jeg arbejder målrettet mod, at finde de unikke historier frem, og vise dem på bedst mulige måde igennem billeder.
Det er ikke kun mig, men os der sammen fortæller din unikke historie.

Fotograf Jonas Bonde

Jeg grundlagde virksomheden i marts måned 2017, med drømmen om at kunne leve af fotograferingen. Det har i mange år interesseret mig, og her begyndte de første henvendelser på betalte opgaver at komme. Det var derfor helt naturligt at oprette virksomhed med CVR-nummer, og hvad der ellers høre til.

Siden hen har jeg gennemført en uddannelse som multimediedesigner, som jeg afsluttede i juni 2019. Under uddannelsen har jeg brugt tid og kræfter på at styrke virksomheden, og haft mange kunder igennem. Det er blevet til familiefotografering, bryllupper, erhvervsportrætter og meget andet. Siden hen, har jeg fundet ud af, at mit største fokus skal ligge på erhvervskunder. Det er her, jeg kan få opgaver der både kan udfordre mig, men også, hvor jeg virkelig kan hjælpe mine kunder. Og at hjælpe mine kunder, er alt jeg i virkeligheden vil. Jeg brænder for at hjælpe med at forløse det potientiale, og fortælle alle de gode historier der gemmer sig rundt omkring. Det er derfor, at jeg kalder mig historiefortæller.

Fotograf Erhverv Lolland Falster Jonas Bonde portræt portætfotografering

TROR DU, AT JEG KAN HJÆLPE MED NOGET?

Send mig en mail!

Hvordan kan du bruge billeder?

Jeg vil rigtigt gerne give dig mine idéer og input til, hvordan du kan optimere din markedsføring med billeder. Det er helt gratis og uforpligtende.
Udfyld formularen, så kontakter jeg dig og deler min viden! 

    Jeg vil så gerne vide hvad du hedder

    Jeg laver lige lidt research

    Ex. Torsdag kl. 10-12

    Jeg ringer til dig på telefon

    Gratis sparring