Dronefotograf

svg-curve-grey-billeder-sider

Droneoptagelser?

Droneoptagelser dækker over både billeder og video. Begge formater kan være med til at skabe lige nøjagtigt den effekt du har brug for.
Droneoptagelser skaber grundlæggende en wow-effekt, fordi at det ikke er en vinkel vi er vant til at se. Du kan derfor ‘nemt’ imponere din modtager.

Hvordan kan du bruge droneoptagelser?

– Præsentation af ejendomme
– Optagelser til brug i reklamevideoer
– Fremvisning af naturområder
– Inspektion / dokumentation af processer

Jeg vil se billeder!
svg-curve-grey-billeder-sider
Fotograf Jonas Bonde kunder reference
Fotograf Jonas Bonde kunder reference
Fotograf Jonas Bonde kunder reference

Hvordan kan du bruge dronebilleder?

Lad os tage en snak om, hvordan dronebilleder kan optimere dit projekt. Du får mine råd og tanker helt gratis og uforpligtende.

  Jeg vil så gerne vide hvad du hedder

  Jeg laver lige lidt research

  Ex. Torsdag kl. 10-12

  Jeg ringer til dig på telefon

  svgCurveGrey2

  Jeg leverer varen

  Jeg har erfaring med forskellige typer af droneopgaver, inden for film- og foto-faget. Jeg leverer billeder og video i høj opløsning, som kan bruges til de fleste projekter.

  Så hvad end du skal producere omslaget til en bog, en kampagnefilm til sociale medier, eller blot have billeder til hjemmesiden kan jeg levere

  Kontakt mig allerede nu, og hør nærmere omkring mulighederne.

  Jeg sender lige en mail!

  Spørgsmål?

  Hvordan foregår det?

  Når du har en mulig opgave, snakker vi sammen om en løsning. Med droneflyvning er der en del mere planlægning, end almindelig fotografering. Når vi har fundet frem til en måde at gøre det på, starter forberedelserne, og selve udførelsen. Her kan det være, at du skal byde ind med hjælp i forhold til afspærring af områder eller lignende. Kontakt mig angående en konkret opgave og hør nærmere.

  Må du flyve hos mig?

  Med droneflyvning er der en del forskellige restrektioner. Det kan f.eks. være det skal koordineres med myndigheder, eller at det slet ikke kan lade sig gøre, da flyvningen skal foregå i et restrektionsområde. Det kan også være, at det for risikofyldt at flyve på det tidspunkt/sted du ønsker. Alle disse spørgsmål kan jeg helt sikkert svare på, hvis du kontakter mig.

  Hvad koster det?

  Droneprojekter koster typisk fra 2-3.000 kr. og op efter. Prisen er svær at definere på forhånd, da forskellige opgaver kræver forskellig forberedelse med ansøgninger og lignende. Kontakt mig angående en konkret opgave, og jeg skal give mig bedste svar.

  svg-curve-arrow-white-blue

  ER DU KLAR PÅ AT GÅ VIDERE?

  Jeg sender lige en mail!

  Hvordan kan du bruge dronebilleder?

  Jeg vil rigtigt gerne give dig mine idéer og input til, hvordan du kan optimere dit projekt med dronebilleder. Det er helt gratis og uforpligtende.
  Udfyld formularen, så kontakter jeg dig og deler min viden! 

   Jeg vil så gerne vide hvad du hedder

   Jeg laver lige lidt research

   Ex. Torsdag kl. 10-12

   Jeg ringer til dig på telefon

   Gratis sparring